Auto Flevo te Harderwijk, Irma Berendsen:

,,Marcel heeft in zeer korte tijd onze behoefte aan  een Service Adviseur op een effectieve en efficiënte manier ingevuld. Hij werkt volgens de procedures en is accuraat. Hij weet waar het over gaat en kan snel inspringen en zijn autoline kennis was voor ons een absolute pré. Als collega heeft hij zich snel aangepast. Een aanwinst en een zeer prettige ervaring.”

Arjan Dijkman is Sr. Projectmanager Network Infrastructure bij het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie (namens Strict Project Masters):

,,Ik heb Marcel leren kennen tijdens de realisatie van het ICT netwerk van het Prinses Maxima Centrum, het Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht. Marcel is een bevlogen projectmanager die zegt wat hij doet en ook doet wat hij zegt. Tussentijds houdt hij je perfect op de hoogte van de status van de projecten. Hij is erg enthousiast en betrokken en verwacht dat ook van zijn teamleden. Hij schakelt snel en verwacht dat ook van zijn team. Niet iedereen kan zijn soms hoge tempo volgen. Toch probeert hij zijn team telkens te motiveren om die extra stap te zetten om het voor zijn opdrachtgevergoed en zorgvuldig te regelen.”

Bas Kroonenberg, manager aftersales bij dealerholding Broekhuis Alkmaar: 

,,Marcel heeft bij Broekhuis Alkmaar  voor een periode van 2 maanden de receptie ondersteund. Marcel is een gedreven persoon, die vol overtuiging er voor gaat, kennis autoline, plan-it en pon systemen ervaren. Ideaal voor noodoplossing en inhalen facturatie.  Zelfs tijdens einde van zwangerschap van zijn vrouw elke dag aanwezig, en nadat het nieuwe levenswonder op de wereld stond weer snel aanwezig. Kortom chapeau! Marcel bedankt voor je diensten, en we zien of spreken elkaar snel weer!”